BOSKpack

  1. Home
  2. chevron_right
  3. BOSKpack

Word een BOSKpacker!

Wil je BOSK eens op een actieve manier beleven, schaf dan in het Natuurmuseum Fryslân een BOSKpack aan. Hierin vind je allerlei spullen om zelf op onderzoek uit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een boommeter maken en daarmee bepalen hoe hoog de bomen van BOSK zijn. Of speel BOSK-bingo en probeer alle blaadjes, bloemen en beestjes te vinden van de kaart. Bekijk de bomen ook eens op andere manier; van heel dichtbij, van onder af aan of juist achterstevoren. Een loep en spiegeltje helpen je daarbij. Het BOSKpack blijft ook na een bezoek aan het bos handig en kan gebruikt worden als kweekzak voor de bijgeleverde boomzaadjes. Zo kun je thuis aan de slag en een zwarte els of ruwe berk kweken.

De BOSKpack is gericht op families en vanaf 14 mei te koop in de museumwinkel van Natuurmuseum Fryslân voor € 5,-.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen in het Weeshuisschooltje van het museum, gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

Hier is tijdens BOSK een open atelier waar kunstenaars beeldend, poëtisch of met film en fotografie bezig zijn. Buiten in de grijze kijkdoos met de torren vindt u ‘kiekgaten’ waar u ook na sluitingstijd een kijkje kunt nemen. 

BOSK zal in de periode van 16 t/m 23 juni het Natuurmuseum aandoen.

Klik voor meer info over BOSK rond het natuurmuseum

Menu