Coole Kidsnacht

Het wordt dit jaar een hele speciale Coole Kidsnacht. De nieuwe spannende tentoonstelling T. rex in Town is namelijk officieel pas vanaf de volgende dag open, maar op deze avond kun jij als eerste naar T. rex in Town – en dan ook nog eens in de avonduren!

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Activiteiten
  4. chevron_right
  5. Coole Kidsnacht
14 oktober 2022

Ook dit jaar is er weer een Coole Kidsnacht en wel op vrijdag 14 oktober. Het wordt dit jaar een hele speciale Coole Kidsnacht. De nieuwe spannende tentoonstelling T. rex in Town is namelijk officieel pas vanaf de volgende dag open, maar op deze avond kun jij als eerste naar de T. rex expositie – en dan ook nog eens in de avonduren!

Coole Kidsnacht is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en duurt van 17.00 tot 21.00 uur. Er gelden de normale entreeprijzen. Speciaal voor deze avond is ook de OnderWaterSafari open. Reserveren is niet verplicht, maar mocht je in de OnderWaterSafari willen gaan, wel aan te raden.

Over Coole Kidsnacht
Tijdens de Coole Kidsnacht blijven musea in Fryslân na sluitingstijd speciaal voor kinderen open tot 21.00 uur. Ouders, pakes, beppes en begeleiders mogen mee. Er worden allerlei leerzame, spannende en coole activiteiten georganiseerd.