Jeugdopera Benno

Op vrijdagavond 24 november en vrijdagavond 1 december wordt de jeugdopera Benno opgevoerd, waarin de wereld onder stoeptegels tot leven komt.

24 nov en 1 dec 2023

Op vrijdagavond 24 november en vrijdagavond 1 december wordt de jeugdopera Benno (8+) opgevoerd in het atrium van het Natuurmuseum. In deze jeugdopera komt de wereld onder de stoeptegels tot leven middels zang en instrumenten.

In jeugdopera Benno worden kinderen uitgenodigd in de wondere wereld van de bodemdieren, waar rust, plezier en troost te vinden is. Kijken naar bodemdieren kan een tegengif zijn; voor een druk thuis, een drukke wereld en een druk hoofd. De personages Mona en Taco worstelen met deze drukte. Hun ouders maken veel en vaak ruzie. Beide kinderen vinden het moeilijk om daarmee om te gaan. Als Mona op het punt staat over te koken, ontdekt ze Benno, een slak.

Jeugdopera Benno (8+) is de nieuwste voorstelling van Pier21, Kasko en Maanlanders. Met Elea Bekkers en Maarten Zaagman-Smit als Mona en Taco. Geregisseerd door Annelies van Wieringen, geschreven door Lisanne van Aert, componist Anne-Maartje Lemereis en vormgeving Juliette Mout.

Er zijn vier voorstellingen in het Natuurmuseum. De eerste is op vrijdag 24 november van 17.30-18.15 uur, speciaal voor Vrienden van het museum. De andere voorstellingen zijn voor iedereen: 24 november 19.15-20.00 uur, 1 december van 17.30-18.15 uur en 1 december van 19.15-20.00 uur. Kosten € 7,50 per persoon.

Je kunt kaartjes kopen via het ticketingsysteem op de website: ga naar de betreffende datum toe en klik op Jeugdopera Benno.

keyboard_arrow_up