Kinderfeestjes

Hoera! Jouw verjaardag vieren in Natuurmuseum Fryslân? Een unieke lokatie natuurlijk. Bekijk hier het aanbod van diverse kinderfeestjes!

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Activiteiten
  4. chevron_right
  5. Kinderfeestjes
Kinderfeestjes

Belangrijke mededeling
Er kunnen voorlopig nog geen kinderfeestjes geboekt worden.

Wat de nieuwe maatregelen voor uw bezoek betekenen leest u hier.

 

Ben je binnenkort jarig? Je kunt jouw verjaardag vieren op een superleuke plek: het Natuurmuseum Fryslân!

Tijdens de GIF-expositie worden er geen Drakenfeestjes en Piratenfeestjes georganiseerd. Daarvoor is in de plaats gekomen een supercool GIF-tig kinderfeestje. De Bosspeurtocht kan tijdens GIF wel geboekt worden.

Maak hieronder een keuze:

Wil je eens wat anders, organiseer dan een kinderfeestje rond de GIF expositie. Ga net als echte onderzoekers op ontdekkingstocht in een zaal vol met Giftige dieren. Ze doen niks hoor, ze zitten veilig achter glas.

Gooi met een grote dobbelsteen en los samen de vragen op, kijk goed naar echte giftige dieren en stel als een echte onderzoeker ook zelf een vraag! Misschien lossen jullie zelfs een vraag op waar wetenschappers het antwoord nog niet op weten!

Praktisch
Het is een onbegeleid feestje. Bekijk daarom hieronder het filmpje. Vlogger Diny geeft jullie in dit filmpje uitleg over hoe het feestje werkt.

Er wordt een tasje meegegeven met daarin: één grote dobbelsteen die in elkaar wordt gevouwen. Er is één vergrootglas per kind en één button voor de jarige. Er zit een voucher in de tas voor ranja en een kleine donut in het café.

Het feestje duurt 1,5 uur daarna kunt u vrij het museum bezoeken.

Het feestje is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Maximum aantal kinderen per feestje is 12 (geen minimum).

De kosten: € 12,50 per kind incl. vergrootglas, traktatie (flesje ‘giftig’ drinken met donut), button voor de jarige en de dobbelsteen, € 13,00 per begeleider (minimaal 1 begeleider verplicht).

Bij abonnement: € 12,50 per kind incl. vergrootglas, traktatie (flesje ‘giftig’ drinken met donut), button, de dobbelsteen en een presentje extra voor de jarige, begeleider gratis (minimaal 1 begeleider verplicht, maximaal 2 begeleiders).

Reserveren kunt u bij de afdeling Educatie, tel. 058 2332244.

 

Alvast veel plezier!

Diny legt uit hoe het feestje werkt:

Menu