Museumcafé It Nêst

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Museumcafé It Nêst

In verband met de nieuwe corona maatregelen is het museumcafé voor onbepaalde tijd gesloten. Het is niet toegestaan meegebracht eten of drinken in het museum te nuttigen.

It Nêst út!
Op momenten dat de horeca dicht moet vanwege corona maatregelen is ook ons museumcafé It Nêst gesloten. Toch hebben bezoekers na afloop vaak zin in kopje koffie. Daarom zijn we sinds december gestart met coffee to go, oftewel It Nêst út! Bezoekers kunnen na afloop van hun rondgang door het museum bij het café iets lekkers halen om op weg naar de auto of de stad te nuttigen.

Het assortiment bestaat uit: koffie, cappuccino, thee, (warme) chocolademelk, fristi, pakjes Wicky, fruitsap en icetea en daarbij gevulde koek, donut of muffin. Er is een speciale aanbieding: pakje Wicky met minidonut voor € 1,75.

Voor mensen die zin hebben in een broodje hebben we met onze vaste cateraar Onder de Luifel een mooie To go Lunchbox samengesteld, voor volwassen en voor kinderen. De lunchbox is vooraf te bestellen via onze website en kan op de dag van bezoek afgehaald worden.

Voor bestel- en afhaalmomenten zie de link hieronder.

Voor het bestellen van een Lunch box to go klik hier.

Support your locals
Bij Onder de Luifel staat duurzaam, biologisch en uit de streek centraal. Zij kiezen bewust voor biologische, streekeigen producten. Zo weet je exact wat er op je bord ligt en eet je wat er van eigen land komt. Deze gezonde keuze is bovendien ook een duurzame keuze. De producten maken geen lange reizen, worden niet onder slechte omstandigheden geproduceerd en zijn altijd veilig. Daarnaast heeft ieder seizoen heeft zijn eigen smaak. Zoet, fris, fruitig, licht of hartig, scherp, romig of complex. Onder de Luifel verwerkt dan ook zoveel mogelijk streekprodukten in hun gerechten.

De coffee to go service is beschikbaar in weekenden en schoolvakanties.

Menu