OnderWaterSafari (4+, bij te boeken voor € 4 p.p.)

De OnderWaterSafari is de geheel nieuwe versie van Friesland onder Water, al jaren de meest populaire presentatie van Natuurmuseum Fryslân (toegankelijk voor bezoekers vanaf 4 jaar).

Vaste presentatie

 

 

Belangrijk om vooraf te weten:

* De OnderWaterSafari is alleen toegankelijk voor bezoekers vanaf 4 jaar.

*De OnderWatersafari is optioneel bij te boeken voor € 4,- p.p.

*Er kunnen per dag een bepaald aantal mensen in de OnderWaterSafari. Wilt u zeker zijn van een plek, koop dan uw tickets online. Zonder online reservering kunt u alleen in de OnderWaterSafari als deze niet uitverkocht is.

Over de OnderWaterSafari

De OnderWaterSafari is de geheel nieuwe versie van Friesland onder Water, al jaren de meest populaire presentatie van het museum.

De OnderWatersafari is een echte interactieve ride. Bezoekers stappen in een voertuig waarmee ze een reis maken door de onderwaterwereld van Nederland. Van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van de Waddenzee. Onderweg zien ze wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en gaan ze op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, otter, meerval, zeehond en bruinvis!

Praktisch
Duur van de attractie
De attractie bestaat uit een voorprogramma, de ride zelf en een naprogramma en duurt bij elkaar zo’n 15 minuten.

Kinderen
De OnderWaterSafari is toegankelijk voor kinderen van 4 jaar en ouder.
Kinderen van 4 t/m 9 jaar moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Maximaal drie kinderen van 4 t/m 9 jaar per volwassene.

Kaartjes
Kaartjes voor de OnderWaterSafari zijn optioneel en kosten € 4,- p.p. De OnderWaterSafari heeft een bepaalde capaciteit per dag. Houd er rekening mee dat tijdens weekenden en vakanties het snel uitverkocht kan raken. Wilt u zeker zijn van een rit, boek dan uw tickets online. De laatste rit die verkocht wordt is om 16.00 uur.

Scholen
Voor het onderwijs geldt er een speciale prijs: groepen krijgen 50% korting op de OnderWaterSafari en betalen per leerling: € 5,- (€ 3,- voor de basisentree plus € 2,- voor de OnderWaterSafari), begeleiding is gratis.
Bij leerlingen in de leeftijd 4 t/m 9 jaar zijn er minimaal 5 begeleiders nodig. Schoolgroepen kunnen al vanaf 8.45 uur terecht in de OnderWaterSafari.
Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Educatie: 058 2332244. Graag minimaal een week van te voren aanmelden.

Minder mobiel
De OnderWaterSafari is toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn. Belangrijk is wel dat u zelfstandig in en uit het wagentje kunt stappen.

Camera’s/mobiele telefoons
Fotograferen en filmen is toegestaan, mits zonder flits.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden voor een bezoek aan de OnderWaterSafari vindt u hier.

De OnderWaterSafari is mede mogelijk gemaakt door belangrijke bijdragen van de BankGiro Loterij, Provinsje Fryslân en verschillende fondsen. Wetterskip Fryslân is partner van De OnderWaterSafari.

keyboard_arrow_up