Vaste presentatie

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Vaste presentatie
15 feb. '20 t/m 30 juni '21

GIF

Een spannende tentoonstelling over gif met heel veel levende giftige dieren zoals slangen, spinnen, schorpioenen, kikkers en duizendpoten.

Vaste presentatie

Open Atelier

Dagelijks is één van de preparateurs aan het werk in het Open Atelier.

Vaste presentatie

Walviszaal

De Walviszaal is gewijd aan diverse zeezoogdieren. Je vindt er skeletten van de dwergvinvis, bruinvis, narwal en tuimelaar.

Vaste presentatie

Kapitein Severein

In het reiskabinet van de Friese kapitein Severein staan de schatten uitgestald die hij op zijn reizen rond de wereld heeft verzameld.

Vaste presentatie

Verwonderland

In Verwonderland nemen we je mee door de bijzondere wereld van de natuur. Kom je verbazen over de opmerkelijke kanten van alles wat leeft, groeit en bloeit.

Vaste presentatie

Darwins Zolder

Als je aan de evolutietheorie denkt, denk je aan Darwin. Maar Darwin stond niet op zichzelf, hij bouwde verder aan een gedachtegoed dat al ruim voor de jaartelling was begonnen.

Vaste presentatie

OnderWaterSafari

De OnderWaterSafari is de geheel nieuwe versie van Friesland onder Water, al jaren de meest populaire presentatie van Natuurmuseum Fryslân (toegankelijk voor bezoekers vanaf 4 jaar).

Vaste presentatie

Weeshuisschooltje

In het Weeshuisschooltje wordt de geschiedenis van het weeshuis levend gehouden.

Vaste presentatie

Voogdenkamer

De Voogdenkamer is de enige ruimte in het museum die nog helemaal authentiek is.

Vaste presentatie

Draak Li-Ming

Kinderen tussen vier en acht jaar kunnen op vaste tijden en onder begeleiding van een rondleider een bezoek brengen aan de reuzendraak Li-Ming die op zolder van het museum huist.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Hoera! Jouw verjaardag vieren in Natuurmuseum Fryslân? Een unieke lokatie natuurlijk. Bekijk hier het aanbod van diverse kinderfeestjes!

Menu