Tickets

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Tickets

Belangrijke informatie voor de periode 6 september t/m 13 oktober:

*Op dinsdag, woensdag en donderdag is de OnderWaterSafari gesloten. De andere museumzalen zijn wel open. Tickets voor deze dagen zijn alleen bij de balie te koop, niet online.
*Op de vrijdag, zaterdag en zondag is de OnderWaterSafari geopend. Het is aan te raden om online tickets te kopen. Met een online ticket bent u verzekerd van een plaats in de attractie, deze is optioneel bij te boeken bij de balie voor € 4 p.p. Zonder online reservering kunt u alleen in de OnderWaterSafari als deze niet uitverkocht is.
*Omdat we tussen twee tentoonstellingen in zitten, geldt er in deze periode een verlaagde entreeprijs van € 9 voor volwassene en € 4,50 voor kinderen (4 t/m 18 jaar), exclusief OnderWaterSafari.

Vanaf 14 oktober geldt:

*De OnderWaterSafari is weer gewoon open van dinsdag t/m zondag – en in schoolvakanties ook op de maandagen.
*Er gelden de normale entreeprijzen.

U kunt het museum altijd bezoeken zonder reservering, ook als de online tickets uitverkocht zijn. Een online-ticket kopen is aan te raden als u in de De OnderWaterSafari (4+ jaar) wilt gaan, want hiermee bent u verzekerd van een plaats in deze attractie. Voor mensen met een online-ticket is deze namelijk optioneel bij de balie bij te boeken voor € 4 p.p. Zonder online reservering kunt u alleen in de OnderWaterSafari als deze niet uitverkocht is.

Koop jouw tickets online

Klik op de onderstaande knop en koop jouw tickets voor het Natuurmuseum Fryslân.