Praktische zaken rond de OnderWatersafari

april 2019

De OnderWaterSafari is een educatieve ride door de onderwaterwereld van Nederland (toegankelijk voor bezoekers vanaf 4 jaar).

Hier vindt u allerlei praktische informatie rond uw bezoek aan deze museale attractie.

Praktisch
Duur van de atractie: 15 minuten.

Tickets
Op dit moment is het niet mogelijk om on-line tickets te reserveren voor de OnderWatersafari. De reden daarvoor is dat we overgaan op een nieuw ticketingsysteem. Tickets voor de OnderWaterSafari zijn te koop bij de balie van het Natuurmuseum.

De OnderWatersafari is een attractie en heeft een bepaalde capaciteit per dag. Houd er rekening mee dat op sommige dagen (in het weekend en tijdens vakanties) de OnderWaterSafari snel uitverkocht kan zijn.

Er kunnen geen tickets telefonisch of aan de balie van het museum worden gereserveerd, met uitzondering van tickets voor groepen groter dan 10 personen. Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met Glynis van Leijen via info@natuurmuseumfryslan.nl of 058 2332246 (dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren). In schoolvakanties worden geen groepsreserveringen aangenomen.

De ticketverkoop voor museumtoegang en OnderWaterSafari gaat per dag. Er kunnen geen tickets ‘in het vooruit’ worden gekocht aan de balie van het museum

Kinderen
De OnderWaterSafari is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar.
Kinderen tot en met 9 jaar moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Maximaal drie kinderen onder de 10 jaar per volwassene.

Minder mobiel
Mensen die minder mobiel zijn en geen trap kunnen lopen, kunnen met de lift naar de OnderWaterSafari. Uw hele gezelschap maakt dan gebruik van de lift. U kunt dit aangeven bij de OnderWaterSafari-gids in het Infopaviljoen.

De OnderWatersafari is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel (of met een rollator) die zich zelfstandig kunnen verplaatsen van rolstoel (of rollator) in de mover. Om de minder valide bezoeker goed te kunnen begeleiden, vragen we u om een dag van te voren contact op te nemen met het museum via telefoonnummer 058 2332244.

Camera’s/mobiele telefoons
Het is niet toegestaan om mobiele telefoons of camera’s te gebruiken in de OnderWaterSafari.

Meer informatie is te vinden bij Veel gestelde vragen.

keyboard_arrow_up